Thym et Aneth, vloeibare zeep , 1 liter Thym et Aneth, vloeibare zeep , 1 liter
Thym et Aneth, vloeibare zeep , 1 liter Thym et Aneth, vloeibare zeep , 1 liter
Thym et Aneth, vloeibare zeep , 1 liter
Marius Fabre
€ 25,95
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

Natuurlijke vloeibare olijfoliezeep, gepafumeerd met essentiële oliën. Olijoliezeep is zacht voor je huid en geschikt voor frequent gebruik. Voor handwassen, lichaam, harenwassen en huishouden.

De Marius Fabre vloebare Marseille zeep, wordt op de traditionele ambachtelijke wijze in ketels gekookt, waar het verzepingsproces plaatsvindt. De basis van deze vloeibare zeep is olijfolie, bekend om zijn hydraterende eigenschappen. De zeep is geparfumeerd met natuurlijke essentiële oliën.

De Savon liquide Nature is mild en uiterst zacht voor de huid. en daardoor geschikt voor frequent gebruik. De zeep is geschikt voor de handen, het gezicht en het lichaam en beschadigt de huid niet. De zeep is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

Inhoud: 1000 mL
Geur: tijm en dille
Ingredienten: Aqua, Potassium Cocoate, Potassium Olivate, Glycerin,  Parfum(fragrance), Hydroxyethylcellulose, Cocos nucifera oil, TEA cocoate, TEA olivate, Olea Europaea oil, Tocopherol.

Marius Fabre is een familiebedrijf dat al 110 jaar natuurvriendelijke zepen produceert. Marius Fabre is de enige producent in Frankrijk van de Savon Noir à l’huile d’olive.