Thym et Aneth, vloeibare zeep, handpomp 500 ml Thym et Aneth, vloeibare zeep, handpomp 500 ml
Thym et Aneth, vloeibare zeep, handpomp 500 ml Thym et Aneth, vloeibare zeep, handpomp 500 ml
Thym et Aneth, vloeibare zeep, handpomp 500 ml
Marius Fabre
€ 20,95
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Natuurlijke vloeibare olijfoliezeep, gepafumeerd met essentiële oliën. Olijoliezeep is zacht voor je huid en geschikt voor frequent gebruik. Voor handwassen, lichaam, harenwassen en huishouden.

Olijfolie zeep is zacht voor je huid, droogt je huid niet uit en daardoor geschikt voor frequent gebruik. De zeep is geschikt voor handenwassen, lichaam en haren en voor het huishouden. De geur van thijm en dille brengt je naar een kruidenveld en de Franse Provence.

De zeep is gemaakt op basis van plantaardige oliën zonder toevoegingen op basis van aardolie of dierlijke vetten. De zeep is geparfumeerd met natuurlijke essentiële oliën. De zwarte zeep is heel mild voor je huid en droogt je huid niet uit. Ook is de zeep biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Inhoud: 500 mL
Geur: tijm en dille
Ingredienten: Aqua, Potassium Cocoate, Potassium Olivate, Glycerin,  Parfum(fragrance), Hydroxyethylcellulose, Cocos nucifera oil, TEA cocoate, TEA olivate, Olea Europaea oil, Tocopherol.

Marius Fabre is een familiebedrijf dat al 110 jaar natuurvriendelijke zepen produceert. Marius Fabre is de enige producent in Frankrijk van de Savon Noir à l’huile d’olive.