Joha dames wol/zijde singlet Filippa

Comfortabel hemdje van 85% merinowol en 15% zijde. De wol voelt zacht aan op de huid en reguleert net als zijde de lichaamstemperatuur. Kan in de wasmachine op 40°C gewassen.

€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Draagcomfort:
De wol is 100% merinowol. Deze prikt niet op de huid, is comfortabel zacht en heeft al goede eigenschappen van wol. Wol reguleert de lichaamstemperatuur. Het voelt fijn warm als het koud is en het koelt het lichaam als het warm is. Wol kan veel vocht opnemen, tot ongeveer 40% van het eigen gewicht, Ter vergelijking: katoen kan ongeveer 8% opnemen. Zijde voelt glad en comfortabel aan op de huid. De toevoeging van zijde maakt het hemdje net wat lichter en luchtiger.  

Wasadvies:
Het hemdje kan in de wasmachine gewassen worden op 40°C, met een wolwasmiddel. Bij voorkeur op het wolwasprogramma. Eventueel een waszakje gebruiken. Mag in de droger op lage temperatuur. Het hemdje nat in model trekken. 

Over Joha:
Al meer dan 50 jaar maakt Joha wollen ondergoed. Naast een uitgebreide collectie voor baby's en kinderen, hebben ze ook een collectie voor volwassenen. Joha proceduceert volgens de volgende standaarden:
- Het EU ECOLABEL, dit certificaat wordt verstrekt aan ondernemingen die kunnen aantonen dat ze produceren in overeenstemming met de Europese milieu eisen.
- The Woolmark Company, dit certificaat garandeert dat alleen de beste en zuiverste wol wordt gebruikt.
- Het Animal Welfare certificaat, wat een goede behandeling van de schapen vereist en geen mulesing toe staat.