Toockies handgebreide scrub handschoen

Een handgebreide handschoen van biologische katoen met een fijn masserende en mild scrubbende werking van gezicht en lichaam. Nat wordt het katoen wat steviger.

€ 11,95
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Aantal: 
Bestellen

Door het onbehandelde katoenen garen, heeft de handschoen een licht schrubbend effect. Na gebruik voelt je huid zacht en tintelend. Gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd katoen. Machine wasbaar tot 90 graden Celsius. Door het handgemaakte karakter van het product, is er onderlinge variatie in de producten en is elke handschoen uniek.

100% GOTS gecertificeerde biologische katoen
Afmetingen: 20 cm x 10 cm
Stretch fit

Plastic vrij, herbruikbaar en zero waste
Composteerbaar
Milieuvriendelijk en sociaal verantwoordelijk 
Fair trade
Ondersteund vrouwen op het platteland rondom Calcutta in India

Het Toockies project:
Toockies worden handgemaakt door ongeschoolde vrouwen in India, die anders moeilijk een eigen inkomen kunnen verdienen. In de dorpen rondom Calcutta worden vrouwen geholpen en getraind om Toockies producten te maken. Het Toockies project maakt een verschil door deze vrouwen in staat te stellen hun eigen lot in handen te nemen. Voor veel vrouwen biedt het inkomen dat ze met Toockies verdienen, de mogelijkheid om hun kinderen naar school te kunnen laten gaan. Dit bestrijdt kinderarbeid en biedt hun kinderen kans op een betere toekomst.