Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was
Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was
Munio Candela geurkaars soja was Juniper & Limonium
De kaars verspreid een fijne, milde geur, op basis van natuurlijke geuren en is mooi gedecoreerd met handgeplukte bessen, takjes en bloemen uit Letse weiden en bossen.
€ 28,30
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
De kaars van soja was wordt met de handgegoten en gedecoreerd met handgeplukte bloemen, bessen en takjes afkomstig van Letse bloemenweiden en bossen. Soja was is niet toxisch, in tegenstelling tot paraffine kaarsen. Daardoor komen er tijdens het branden geen toxische stoffen vrij in de lucht die je inademt. Daarnaast is soja was biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar. De lont is van 100% katoen. Voor het aroma worden natuurlijke geurstoffen en essentiële oliën gebruikt in een zorgvuldig onderzochte dosering. Dit maakt dat de geuren mild en vriendelijk zijn. Bij het branden van de kaars ontstaat een tunnel in de was, waardoor de kruiden en bloemen in de buitenrand van de kaars mooi verlicht worden. 

Geur: Jeneverbes
Decoratie: Jeneverbes takjes en bloemen van de Zeelavendel 
Volume: 515ml
Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm
Brandduur time: 50h

About Munio Candela
Munio Candela is a small familiy run business in Latvia, Two sisters work with a small team, to create candles and bodycare products with natural ingrediënts in an artinasal way. Inspired by the surrounding Baltic nature, the create ecofriendly livestyle products with respect to nature and people. At least 95% of the ingrediënts are COSMOS certified. The COSMOS-standard is a consumer guarantee for organic and natural cosmetics that you can trust. Also the packaging is ecofriendly, with using only unbleached cotton and unbleached recycable carton boxes.