Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was
Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was Munio Candela geurkaas soja was
Munio Candela geurkaars soja was Marigold Flowers
De kaars verspreid een fijne, milde geur, op basis van natuurlijke geuren en is mooi gedecoreerd met handgeplukte bessen, takjes en bloemen uit Letse weiden en bossen.

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 28,30
Prijs per stuk

Voorraad : 0

 
De kaars van soja was wordt met de handgegoten en gedecoreerd met handgeplukte bloemen, bessen en takjes afkomstig van Letse bloemenweiden en bossen. Soja was is niet toxisch, in tegenstelling tot paraffine kaarsen. Daardoor komen er tijdens het branden geen toxische stoffen vrij in de lucht die je inademt. Daarnaast is soja was biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar. De lont is van 100% katoen. Voor het aroma worden natuurlijke geurstoffen en essentiële oliën gebruikt in een zorgvuldig onderzochte dosering. Dit maakt dat de geuren mild en vriendelijk zijn. Bij het branden van de kaars ontstaat een tunnel in de was, waardoor de kruiden en bloemen in de buitenrand van de kaars mooi verlicht worden. 

Geur: Goudsbloem
Decoratie: Goudsbloemen
Volume: 515ml
Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm
Brandduur time: 50h

Over Munio Candela
Munio Candela is een familiebedrijf in Letland. Twee zussen en een klein team maken op ambachtelijke wijze kaarsen en verzorgingsproducten. Bij de productie is de Baltische natuurlijke omgeving en het ecovriendelijk produceren van organische producten het uitgangspunt. Ook de verpakking is duurzaam, met ongebleekt katoen en ongebleekt biologisch afbreekbaar karton. Minimaal 95% van de gebruikte ingrediënten heeft het COSMOS keurmerk. De COSMOS-standaard garandeert de veiligheid van biologische en natuurlijke cosmetica.