Munio Candela natuurlijke geur rondjes voor in huis Munio Candela natuurlijke geur rondjes voor in huis Munio Candela natuurlijke geur rondjes voor in huis
Munio Candela natuurlijke geur rondjes voor in huis Munio Candela natuurlijke geur rondjes voor in huis Munio Candela natuurlijke geur rondjes voor in huis
Munio Candela geurige soja was schijfjes Heather
Mooi als decoratie, ze verspreiden een natuurlijke, milde geur en zorgen voor een ontspannen atmosfeer. Voor elke ruimte in huis, linnenkast of lade. Kunnen ook in een potpourri brander.
€ 14,70
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 
De soja was schijfjes worden met de hand gegoten en gedecoreerd met handgeplukte bloemen, bessen en kruiden afkomstig van de weiden en bossen in Letland. De was wordt gearomatiseerd met natuurlijke aroma's en essentiële oliën. De rondjes staan mooi op een schaaltje in elke ruimte in huis en geven de ruimte een fijne geur. Door het subtiele gebruik van natuurlijke ingrediënten is de geur van de was rondjes mild en verfijnd. De schijfjes behouden hun aroma zeker een jaar. De was sojawas rondjes kunnen ook gebruikt worden in een potpourri brander. 

Geur: Heide
Decoratie: Heide
Inhoud: 4 schijfjes Ø 6cm en 6 schijfjes Ø 3.5cm

Over Munio Candela
Munio Candela is een familiebedrijf in Letland. Twee zussen en een klein team maken op ambachtelijke wijze kaarsen en verzorgingsproducten. Bij de productie is de Baltische natuurlijke omgeving en het ecovriendelijk produceren van organische producten het uitgangspunt. Ook de verpakking is duurzaam, met ongebleekt katoen en ongebleekt biologisch afbreekbaar karton. Minimaal 95% van de gebruikte ingrediënten heeft het COSMOS keurmerk. De COSMOS-standaard garandeert de veiligheid van biologische en natuurlijke cosmetica.