Holde Isolde kandelaar rood Holde Isolde kandelaar rood holde isolde kandelaar collectie holde isolde kandelaar verpakking
Holde Isolde kandelaar rood Holde Isolde kandelaar rood holde isolde kandelaar collectie holde isolde kandelaar verpakking
dekoop Holde Isolde rood
De Holde Isolde maakt van je favoriete schoteltje een unieke kandelaar. Kies je een heel kleurige of juist sobere combinatie. De stevige plaksticker zorgt voor een veilige kandelaar.
€ 15,50
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
 
De Holde Isolde verbind het oude met het nieuwe. Van een favoriet overgebleven schoteltje of een mooie vondst in de kringloopwinkel, maak je een eigentijdse variant op de klassieke kandelaar. De Holde Isolde heeft een stevige sticker, waarmee je de houder gemakkelijk op het bordje bevestigd. Zo stevig, dat je een veilige kandelaar hebt. Creëer je eigen stijl met één van de vele kleuren Holde Isoldes, het schoteltje van je keuze en wissel steeds af met een witte of juist een kleurige kaars.   

dekoop is een Duits design merk, opgericht in 2003 en gevestigd in Hamburg St. Pauli. Hier ontwikkelen ze simpele en eigenzinnige producten poetic products die vervolgens in Duitsland worden geproduceerd. Ze kiezen daarbij voor kwalitatief hoogwaardige materialen en eenvoudige, functionele ontwerpen in combinatie met perfect for high quality materials and simple functional design in combination met perfect vakmanschap. Duurzaamheid en ecologisch bewust zijn, zijn belangrijke waarden in hun manier van werken, produceren en distribueren. De afwerking van de meeste producten vindt plaats in sociale werkplaatsen in Hamburg.

Afmetingen: 11,5 x 5 cm
Gewicht: 70 gram
Gepoederd staal
Geproduceerd in Duitsland